Άγιος Ιερόθεος-Θύελλα Καμαρίου μόνο στο Sportaltv!

Έστω κι αν είναι ακόμη πολύ νωρίς ώστε να χρησιμοποιηθεί ο χαρακτηρισμός «κρίσιμο» για ένα παιχνίδι στη 10η αγωνιστική, μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου οδηγεί στο συμπέρασμα πως αν μη τι άλλο το ματς του Αγίου Ιεροθέου με τη Θύελλα Καμαρίου είναι ένα πραγματικό ντέρμπι! Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, γεγονός που τις αναγκάζει να αγωνιστούν μόνο για τη νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15:00) στο δημοτικό γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι.
Εν μέσω έντονων κλυδωνισμών στις τάξεις τους, με αποκορύφωμα την επεισοδιακή αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη από την τεχνική ηγεσία, οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν… αποστάσεις από την επικίνδνη ζώνη. Το ίδιο, όμως, θα προσπαθήσει να κάνει και η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, που βρίσκεται σε σταθερά πτωτική πορεία, τουλάχιστον από βαθμογικής άποψης, εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Τη συνάντηση των δύο ομάδων θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το Sportaltv.

 

Next Post

Ηλυσιακός-Αιγάλεω ζωντανά στο Sportaltv!

Δείχνει να «τρέχει» χωρίς αντίπαλο το Αιγάλεω, στη μάχη του τίτλου στο Πρωτάθλημα του 7ου ομίλου. Η τελευταία ομάδα που θα έχει την ευκαιρία να αμφισβητήσει αυτή την πραγματικότητα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά από εννέα αγωνιστικές, είναι ο Ηλυσιακός! Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν την Κυριακή (15:00) […]

Κάνε εγγραφή τώρα