Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε σε συζητήσεις με λύση που μπορεί να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία του Ιωνικού»

0 0
Read Time50 Second

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το διοικητικό μέλλον του Ιωνικού πήρε ο Ερασιτέχνης μέσω ανακοίνωσης του προέδρου, Αναστάσιου Αριστειδόπουλου.

Αναλυτικά:

«Έχοντας αιφνιδιαστεί πλήρως από τις χθεσινές εξελίξεις και την όποια ενημέρωση έχει βγει από χθες, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το σοκ και για ακόμη μια φορά να βγούμε από έναν ακόμη σκόπελο που παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο πως είμαστε σε συζητήσεις με ομάδα ανθρώπων που, αν τελεσφορήσουν, τότε μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έχω ενημερωθεί για όσα έχουν γραφτεί από χθες από την πλευρά του κ. Κούγια και όσα έχουν υπαινιχθεί για τα οικονομικά ζητήματα. Έχουμε περάσει πολλά ως ΙΩΝΙΚΟΣ και ένα είναι το σίγουρο, πως θα παραμείνουμε ζωντανοί, ό,τι και να συμβεί όσες δυσκολίες και αν προδιαγράφονται εμπρός μας.

Ενημερώνω τον κόσμο πως στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, και κατόπιν επίσημης τοποθέτησης και ανακοίνωσης, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΙΩΝΙΚΟΥ».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %