Ελεύθερος από Αγ. Ιερόθεο ο Ζωντός


Τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται το μέλλον του σε ομάδες της αρεσκείας του έχει, πλέον, ο Διαμαντής Ζωντός. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Άγιο Ιερόθεο, στον οποίο είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει αρκετές παραστάσεις από την Κατηγορία, στην οποία έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και με τα… γάντια του Πανθηραϊκού και της Τριγλίας Ραφήνας.
Μάλιστα, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και συναισθήματα. Καλές ή κακές σε κάνουν πιο δυνατό να συνεχίζεις να παλεύεις για τη μαγεία του! Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητικό team και φυσικά τους συμπαίκτες μου για τη φετινή μας συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Next Post

Βέρμπης: Το μυστικό μας η χημεία

Πιθανόν το… λιγότερο είναι για το Σούλι Παραμυθιάς η πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό Πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, όπου καταφέρνει να βρίσκεται στη 2η θέση μετά από δεκατρείς αγώνες. Άλλωστε, δεν υπάρχουν φανεροί ή κρυφοί πόθοι για άνοδο στις τάξεις του. Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι οι […]

Κάνε εγγραφή τώρα