Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ευχαριστώ» της Καλλιθέας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

0 0
Read Time48 Second

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Καλλιθέα ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση της Λεωφόρου.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την παραχώρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη διεξαγωγή των δύο εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Ιωάννη Ταμπάκο, για την άψογη συνεργασία, την συνεισφορά και την άμεση εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε κρίθηκε αναγκαίο για την διεξαγωγή των ανωτέρω αναμετρήσεων του συλλόγου μας.

Τέλος Μήλιος, Καραγιάννης

Επιπλέον ανακοινώθηκαν και δύο αποδεσμεύσεις.

«Παρελθόν από την Καλλιθέα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Νίκος Μήλιος και Γιώργος Καραγιάννης, καθώς βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και έλυσαν τη συνεργασία τους.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %