Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή»

0 0
Read Time4 Minute, 6 Second

Εκτός ελέγχου δείχνει να είναι η κατάσταση στην Προοδευτική, στις τάξεις της οποίας λαμβάνει χώρα σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο, πλέον, και από μία εξέλιξη που φανερώνει πως οι βυσσινί βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση. Μετά τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών από τη διοίκηση (έχουν παραιτηθεί ήδη ο Φίλιππος Παρασκευόπουλος από γενικός αρχηγός, ο Γρηγόρης Καλαμάκης από Υπεύθυνος Ασφαλείας και ο Γιώργος Ψαρρός από Υπεύθυνος Μάρκετινγκ), αλλά και εκείνες που είχαν προηγηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον λόγο πήρε ο κόσμος των βυσσινί, ο οποίος… απασφάλισε και στράφηκε εναντίον της διοίκησης Λεμονή, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι «η ομάδα παραπαίει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου». Μέσω της ανακοίνωσης που συνυπογράφεται από τέσσερις συνδέσμους φιλάθλων (NO GATE, 1977, Crimson Club. Νίκαια-Π.Κοκκινιά, Βυσσινή Μπλοκ Αγ Γεώργιος) και είναι γραμμένη σε αιχμηρό τόνο, οι συντάκτες της ζητούν τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις και εξηγήσεις για μία σειρά από επιλογές των υπευθύνων τους τελευταίους μήνες. Ασφαλώς, το… κερασάκι στην τούρτα της δυσφορίας που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου αποτέλεσε η συνεχιζόμενη αγωνιστική και βαθμολογική κατρακύλα της Προοδευτικής στο Πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, με αποκορύφωμα την ήττα στην Ιεράπετρα την Κυριακή. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Αντί προλόγου σας γνωστοποιούμε πως το Crimson Club αναστέλλει την αποχή του και δραστηριοποιείται ξανά σεβόμενο την τεράστια ιστορία της Προοδευτικής και την αγωνία κάθε φιλάθλου της ομάδας για το μέλλον της.
Σε σύμπραξη και συμφωνία με το Σ.Φ. NO GATE since 1977 καθώς επίσης και με κάθε οργανωμένο είτε όχι υγιή φίλαθλο μας αποφασίσαμε να συνταχθούμε ενάντια στον κοινό εχθρό. Βρισκόμαστε εδώ όλοι μαζί με συσπείρωση και αγάπη προς την Προοδευτική να διασώσουμε την ομάδα από το τέλμα που την έφτασαν οι διοικούντες. Ζητάμε άμεσα μέσω γενικής συνέλευσης να ενημερωθούμε για τα οικονομικά θέματα του σωματείου από τον ταμία της διοίκησης και παράλληλα να αναγνωριστεί ή και να εξοφληθεί οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι αυτή τη στιγμή. Μέσω αυτού απαιτούμε επιπροσθέτως να ενημερωθούμε και για το που διατέθηκαν τα χρήματα που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα επώνυμοι είτε ανώνυμοι φίλαθλοι ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς που εντέλει κατέληξαν καθώς επίσης και τα ποσά που ελήφθησαν από το καλοκαίρι.
Η απουσία και η σιωπή των διοικούντων καθώς και ολόκληρου του συμβουλίου που έχουν βυθίσει την ομάδα στην ζώνη του υποβιβασμού με τη χειρότερη επίθεση μετά από την ολοκλήρωση 10 αγωνιστικών εκλαμβάνεται ως ενοχή για τα πεπραγμένα τους. Εδώ και πολλές εβδομάδες η ομάδα παραπαίει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου εξαιτίας των επιλογών που ελήφθησαν από τους αξιωματούχους της. Αυτές οι επιλογές δεν απέδωσαν καρπούς και αποτελέσματα, κάτι ολοφάνερο από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα, και έφτασε η στιγμή να λογοδοτήσουν όσοι εδώ και καιρό προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους είτε όσοι εξ’ αυτών επιλέγουν με τη λύση της παραίτησης να δηλώσουν αθώοι.
Απαιτούμε να μας κοιτάξετε στα μάτια και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν έστω και αυτή την ύστατη στιγμή λέγοντας μας την αλήθεια για το μέλλον της ομάδας και τις δυνατότητες σας στο να παραμείνει στην κατηγορία. Η κρίση στην οποία έχει βυθιστεί η Προοδευτική είναι πολύπλευρη και δυστυχώς για εσάς αναδεικνύεστε στη χειρότερη ίσως διοίκηση όλων των εποχών με τα πεπραγμένα σας από τη λήξη της περυσινής σεζόν και έπειτα. Πλέον με την ροή των γεγονότων δεν αναγνωρίζουμε την υπόσταση και το ρόλο σας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, καθώς ήδη προλάβατε και μας οδηγήσατε στον πάτο της βαθμολογίας και στον διαφαινόμενο υποβιβασμό με τις ενέργειες σας. Είναι ολοφάνερο πως η παραμονή σας και η συνέχιση του καταστροφικού έργου σας στην ομάδα δε μπορεί να προσφέρει τίποτα περισσότερο πέρα από τον υποβιβασμό αυτή τη χρονική στιγμή.
Ο κόσμος της Προοδευτικής όσο και αν δε το θέλουν ορισμένοι θα παραμείνει αδιαίρετος και ενωμένος όντας φύλακας και συνεχιστής της ένδοξης ιστορίας του σωματείου. Ο ‘καπετάνιος’ της διοίκησης και οι υπεύθυνοι αξιωματούχοι που όρισε δεν υλοποιούν αυτά που μας υποσχέθηκαν από το καλοκαίρι όταν έκαναν λόγο για άνοδο και πρωταγωνιστική πορεία πρωταθλητισμού. Με την παρουσία τους διασύρουν την υπόσταση της ομάδας μικραίνοντας την και σε αυτό θα μας βρουν ενωμένους μπροστά τους και εναντίον τους. Μεγαλώσαμε στο πλευρό της ομάδας μας με σεβασμό σε αξίες και ιδανικά που όπως φαίνεται δεν μάθατε ακόμα. Μαχόμαστε με αξιοπρέπεια για ένα καλύτερο αύριο και με ανιδιοτέλεια ώστε να δούμε ξανά ψηλά και περήφανη την Προοδευτική. Η αντίστροφη μέτρηση για όλους εσάς που με τις ενέργειες σας πληγώνετε και οδηγείτε την ομάδα στην αφάνεια έχει ήδη αρχίσει.
Υ.Γ.: Όσοι ποδοσφαιριστές φοράτε αυτή την ένδοξη φανέλα απαιτούμε να την τιμάτε και να δώσετε από εδώ και στο εξής και την ψυχή σας ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Θα είμαστε στο πλευρό σας με στόχο η δυναμική παρουσία μας να σας σπρώξει στις νίκες και τις επιτυχίες διότι μόνο με πορεία πρωταθλητισμού θα καταφέρουμε πλέον να παραμείνουμε ζωντανοί. Σας σεβόμαστε αλλά έφτασε η ώρα να κάνετε τα πάντα για να επανέρθει η ομάδα στις νίκες. Αναμένουμε τις απαντήσεις σας στο χορτάρι».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %