Κόρινθος-Πανθηραϊκός ζωντανά στο Sportaltv!

0
762

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλώς άλλο ένα παιχνίδι στην αρχή της σεζόν. Σε ένα Πρωτάθλημα, όμως, με μόλις 22 αγωνιστικές, μία αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που έχουν πραγματοποιήσει νωθρό ξεκίνημα, όπως είναι αυτή της Κορίνθου με τον Πανθηραϊκό, αποκτά άλλη βαρύτητα!
Στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου, την Κυριακή στις 15:00, ο τοπικός και ιστορικός ΠΑΣ θα υποδεχθεί για τον 7ο όμιλο τους νησιώτες, σε μάχη που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις ακριβώς λόγω του έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει.
Μετά από τρεις αγώνες η Κόρινθος του Γιάννη Βασιλόπουλου βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας μόλις έναν βαθμό, από την ισοπαλία που απέσπασε στην Καλλιθέα την περασμένη Κυριακή.
Δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για τον Πανθηραϊκό του Ανδρέα Σκέντζου, που ενώ στοχεύει ψηλά, σε τρία παιχνίδια έχει μόνο τρεις βαθμούς, από την επικράτησή του επί του Ηλυσιακού για την 3η αγωνιστική.
Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv.

 

..