Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λυρώνης: «Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη»

0 0
Read Time1 Minute, 23 Second

Τη δική του θέση μετά το «διαζύγιό» του με την Επισκοπή εξέφρασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτηρίζει τον εαυτό του «ευκολόπιστο» εξηγώντας μάλιστα και το γιατί ενώ ως… κατακλείδα αναφέρει ότι δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το δις εξ’ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού… λέει μια παροιμία του θυμόσοφου λαού μας. Πριν από έξι μήνες, αναλαμβάνοντας τις τύχες του ιστορικού ΑΟ Επισκοπής, πίστεψα πως η παρουσία της ομάδας δύο χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, είχε αλλάξει αρκετά πράγματα ως προς τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης της, σε σχέση με την προ τριετίας συνεργασίας μας. Με κάλεσε ο πρόεδρος και συστρατεύθηκα σε αυτή τη νέα προσπάθεια, για να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα «κέρδιζε» τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, θα τους έφερνε στο γήπεδο, για να βλέπουμε μια ομάδα που θα μάχεται και θα έχει στόχο την καταξίωση.

Δυστυχώς ήμουν ευκολόπιστος. Από την πρώτη στιγμή, έκανα κατάθεση ψυχής για το καλό της ομάδας. Όμως οι ομάδες αγαπητέ πρόεδρε, ούτε πήραν, ούτε έχασαν το πρωτάθλημα, την 1η αγωνιστική. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, με 19 από τους 27 ποδοσφαιριστές να έρχονται φέτος σε αυτήν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί φέτος και πέρυσι, όλους τους συνεργάτες μου, τον φίλαθλο κόσμο της Επισκοπής και του Ρεθύμνου, για την συμπαράσταση στην ομάδα.

Υ.Γ.: Το Ρέθυμνο γνωρίζει πολύ καλά την πορεία του καθενός στον ποδοσφαιρικό χώρο και το τι πρεσβεύει…

Αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη, που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική…».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %