Μπαίνει στον Ιωνικό ο Τσιριγώτης!

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν για την επόμενη διοικητική μέρα του Ιωνικού και όπως φαίνεται αυτή τη φορά η ταλαιπωρία της ομάδας και των οπαδών της φυσικά, δεν θα διαρκέσει πολύ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την ομάδα της Νίκαιας είναι έτοιμη να αναλάβει η οικογένεια Τσιριγώτη, με τον Γιάννη Τσιριγώτη, να είναι επικεφαλής της κίνησης και να εγγυάται αν μη τι άλλο την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων στους Νικαιώτες.

Η οικογένεια Τσιριγώτη δραστηριοποιείται στο χώρο των υγρών καυσίμων, με πρατήρια στον Πειραιά και τη Δυτική Αττική.

Εντός των επόμενων ωρών θα φανεί αν θα προχωρήσει το deal, το οποίο όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει βέβαιο και μόνο με κάποιο μεγάλο απρόοπτο θα χαλάσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μαζί με την οικογένεια Τσιριγώτη, στον Ιωνικό προπονητής θα αναλάβει ο Δημήτρης Αρναούτης, που την Κυριακή παραιτήθηκε από το Κερατσίνι, τονίζοντας ότι στην ομάδα ήρθε με την οικογένεια Τσιριγώτη και θα αποχωρήσει με αυτή.

Next Post

Εθνικός: «Βρισκόμαστε στο επίκεντρο της εξάντλησης της αυστηρότητας»

Οργισμένη ανακοίνωση για το γεγονός ότι κλήθηκε σε απολογία για τη ρίψη ενός μπουκαλιού κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Προοδευτική, εξέδωσε ο Εθνικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού: Νωρίς ξεκίνησαν τα όργανα για την ομάδα μας σε ό,τι αφορά την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα […]

Κάνε εγγραφή τώρα