Προοδευτική-ΟΦ Ιεράπετρας μόνο στο Sportaltv!

sportal 1

Ένα τόσο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό του 5ου ομίλου, δεν θα μπορούσε να μην έχει πλειάδα αγώνων με υψηλό ενδιαφέρον. Ένας από αυτούς είναι και ο αγώνας ανάμεσα στην Προοδευτική και τον ΟΦ Ιεράπετρας, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή και χαρακτηρίζεται ως «τελικός»!

Στο δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής με στόχο να υπερασπιστούν η καθεμιά τις δικές της στοχεύσεις τη φετινή σεζόν. Οι «βυσσινί» του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη θέλουν μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλουν για αποφυγή του υποβιβασμού στα τοπικά, εν αντιθέσει με τους ασπρόμαυρους του Γιάννη Μάγγου, που επίσης έχουν ανάγκη το τρίποντο, αλλά για να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης και να συνεχίσουν να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv.

One thought on “Προοδευτική-ΟΦ Ιεράπετρας μόνο στο Sportaltv!

Comments are closed.

Next Post

Κόρινθος-Θύελλα Καμαρίου ζωντανά !

Στο σημείο που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα, καθώς απομένουν πλέον μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο, οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην πορεία μίας ομάδας προς την επίτευξη του στόχου της. Ματς με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυτό που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στο […]

Κάνε εγγραφή τώρα