Site icon sportaltv

Επιστροφή στις πίστες με πρωτάθλημα Dragster στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

3ος αγώνας αυτοκινήτων – 4ος μοτοσυκλετών Π.Π. Dragster

Στις 16-17 Σεπτεμβρίου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η Serres Drag Race θα φιλοξενήσει τον 3ο αγώνα αυτοκινήτων και 4ο μοτοσυκλετών του πρωταθλήματος Drag Racing.
Οι αγώνες θα γίνουν από την ΛΕΝΟΕ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ.

Ταλαιπωρημένο το φετινό πρωτάθλημα Dragster κυρίως λόγο του άστατου καιρού, επανεκκινεί από το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, μετά το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα.

Το πρόγραμμα για φέτος έχει δεχθεί τις αναγκαίες αλλαγές και θα ακολουθήσει κάπως πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Έτσι ,αν ο καιρός μας κάνει την χάρη , επόμενος αγώνας Dragster θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου (4ος Πρωταθληματικός Αυτοκινήτου με αγώνα κυπέλου μοτοσυκλέτας) στην πίστα του Αγρινίου από τον ΑΣΗ.

20 μέρες αργότερα θα βρεθούμε και πάλι στο Agrinio raceway για τον 5ο αγώνα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες στις 20-21 & 22 του Οκτώβρη.

O 6ος και τελευταίος αγώνας για τα αυτοκίνητα και 6ος για τις μοτοσυκλέτες (το πρωτάθλημα στις μοτοσυκλέτες φέτος αποτελείτε από 7 αγώνες) θα πραγματοποιηθεί στην Πιστά των Σερρών στις 17-18 & 19 Νοεμβρίου από την ΛΕΝΟΕ.

Η Αυλαία του πρωταθλήματος Dragster για τις μοτοσυκλέτες θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 1-2 & 3 στο Αγρίνιο από τον ΑΣΗ
.
Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα μας κάνει την χάρη να απολαύσουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με καλές καιρικές συνθήκες και πολλά ρεκόρ.

Εμείς ,εδώ στο Sportal tv αφού ευχηθούμε τα καλύτερα στους πρωταγωνιστές των αγώνων , θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε στους φίλους του αθλήματος ,όσο πιο ζωντανά γίνεται τις προσπάθειες τους !

Exit mobile version