"> Στο γραφείο του Γ. Βασιλειάδη τα σωματεία της Γ’ Εθνικής

Στο γραφείο του Γ. Βασιλειάδη τα σωματεία της Γ’ Εθνικής

Read Time1Second

Ένα πρώτο, καλό βήμα έγινε σήμερα (1/11), σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής. Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους ομάδων της Κατηγορίας συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του στο υφυπουργείο Αθλητισμού παρουσία του Παναγιώτη Δημητρίου, που εκπροσώπησε από την πλευρά του την ΕΠΟ, ως πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού το πρόβλημα με τα υπέρογκα έξοδα που επιβαρύνουν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και τα οποία αφορούν στις μετακινήσεις, τις διαιτησίες, τα έξοδα έκδοσης δελτίων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τον ΦΠΑ τον οποίο πληρώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Ο Γ. Βασιλειάδης έδειξε να αφουγκράζεται τον προβληματισμό των συνομιλητών του, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί πλήρως και αναλυτικώς, τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τα σωματεία, ώστε να μπορέσει να εκπονήσει ένα πλάνο οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα γίνουν συγκεκριμένες περισσότερες λεπτομέρειες.
Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου που απέστειλε η κίνηση των σωματείων, εκφράστηκε η ικανοποίησή τους για το πνεύμα που επέδειξε ο υπουργός, όπως και η αίσθησή τους ότι «όπως έδωσε λύση στα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έτσι θα δώσει λύση και στα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου». Παράλληλα, εκτιμούν ότι «η ΕΠΟ έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει το θέμα με την ίδια σοβαρότητα», ενώ αιτούνται από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Β. Γραμμένο, «να οργανώσει συνάντηση με την επιτροπή, προκειμένου από κοινού να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής».
Τέλος, εκφράζεται η ανησυχία για τη φημολογία που αναπτύχθηκε και ήθελε την Ομοσπονδία να σκοπευεί να πριμοδοτήσει σωματεία από συγκεκριμένες Ενώσεις με το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, τη στιγμή που σχεδίαζε να ενισχύσει σωματεία από άλλες Ενώσεις με το ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ, παρότι ο αριθμός των μετακινήσεων μεταξύ των υπό πριμοδότηση σωματείων δεν απέχει κατά πολύ.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ιωνικός-ΑΟ Παλαιόχωρας ζωντανά στο Sportaltv!

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία θα επιδιώξει να δώσει ο Ιωνικός το απόγευμα της Κυριακής (4/11, 15:00). Η ομάδα της Νίκαιας υποδέχεται τον ΑΟ Παλαιόχωρας, σε ματς για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το ζητούμενο για το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη είναι η κατάκτηση των τριών […]

Κάνε εγγραφή τώρα