Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

AYTOKINHTO, ΖΩΝΤΑΝΑ LIVE, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

Στο νησί των ιπποτών ο 6 ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRIFT 2019

0 0
Read Time1 Minute, 7 Second

Πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί πρωτάθλημα drift μέσα σε πόλη, συγκεκριμένα ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου!

 

Για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου οι καλύτεροι οδηγοί της χώρας μας θα επιβιβαστούν στο πλοίο της BLUE STAR 2 την Παρασκευή 25/10 στις 19.00, και θα αποβιβαστούν στην Ρόδο το Σάββατο το πρωί στις 10.20 με ¨αποστολή¨ μια θέση στο βάθρο του 6ου γύρου ,του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift.

O αγώνας θα είναι διήμερος και βραδινός, από τις 17.00 έως τις 23.00 και τις 2 ημέρες,θα γίνει στην πιο όμορφη τοποθεσία που έχει γίνει ποτέ αγώνας DRIFT στην χώρα μας, η διαδρομή θα είναι εντυπωσιακή και τεχνική και η προσέλευση του κόσμου συνταρακτική.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο αγώνας είναι σε συνδιοργάνωση με την περιφέρεια νοτίου αιγαίου , με το επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑ Ρόδου.

Τυχεροί όσοι  βρεθούν στην Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο ,αφού θα απολαύσουν υψηλού επιπέδου θέαμα , με  πρωτόγνωρο και πανέμορφο φόντο.

Το δικό σας κανάλι, το sportaltv, θα είναι στην Ρόδο για όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν την τύχη να απολαύσουν απο κοντά.

Συντονιστείτε το Σάββατο και την Κυριακή στο δικό σας κανάλι και απο τις 17¨00 το απόγευμα ,μέχρι και τις 11¨00 το βράδυ ,παρακολουθείστε ζωντανά τις ¨μάχες¨των διεκδικητών του φετινού τίτλου,απο την πανέμορφη Ρόδο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %