ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Π.Π. DRIFT ΜΕ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 20 & 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

sportal
Read Time35 Second

Πάμε δυνατά για το 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο στο Λιμάνι Κατάκολου, όπου οι  οδηγοί Drift θα τον «καπνίσουν»  προσφέροντας ..απλόχερα … συγκινήσεις θεάματος ..και  “ευωδία” καμένου λάστιχου στους θεατές.

Ο 2ος γύρος του Πρωταθλήματος  , συγκέντρωσε 17 συμμετοχές στην κατηγορία  Pro  και 16 στην street legal.HDC 2019 First Round

HDC 2019.Καθώς ετοιμάζετε το πρώτο video με τα highlight αλλά και η εκπομπή του 1ου αγώνα του Hellenic Drift Championship – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, ας πάρουμε μια….. συγκινητική γεύση

Δημοσιεύτηκε από Sportal tv στις Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019
Το πρόγραμμα του αγώνα

To sportaltv, εννοείτε ότι θα είναι στο Κατάκολο και έτσι όσοι δεν καταφέρουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του αγώνα, θα τον παρακολουθήσουν ζωντανά από οπoυ και να βρίσκονται. Συντονιστείτε την Κυριακή το πρωί στο δικό σας κανάλι και απολαύστε τους αγαπημένους σας οδηγούς ζωντανά την ώρα της «δράσης».

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Το επεισόδιο με όλη την δράση από τον 1ο αγώνα του Hellenic Drift Championship,είναι εδώ!

Όλη η δράση ,οι καλύτερες μάχες αλλά και οι αμφισβητούμενες φάσεις από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ,σε ένα video.Απολαύστε το!

Κάνε εγγραφή τώρα