Την κορυφή ο Αμπελακιακός, το αήττητο ο Καραβάς

20 Φεβρουαρίου 2018 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, πολλές διακοπές και αρκετά νεύρα, Αμπελακιακός και Καραβάς έμειναν μοιραία στο 0-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Πειραιά, με τους γηπεδούχους να φαντάζουν οι κερδισμένοι της υπόθεσης.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Αμπελακιακός όχι μόνο παρέμεινε στην 1η θέση, αλλά διατήρησε και την απόσταση σχετικής ασφαλείας των τριών βαθμών, καθώς πλέον έχει 48 έναντι 45 των φιλοξενούμενων. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι παραμένει 2ος, ο Καραβάς συνεχίζει το εκπληκτικό αήττητο σερί του το οποίο κρατά από τις 16/4/2016, καταγράφοντας από τότε 37 νίκεςκαι 18 ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του ματς, το πρώτο δεκάλεπτο άφησε πολλές υποσχέσεις, καθώς μόλις στο 6’ ο Ράμα σε τετ-α-τετ με τον Μώτο νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενω και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καραβά να απειλήσει με το πλασέ του Μπεσού να περνά άουτ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η σημασία του αγώνα προκαλούσε πολλές εντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, πολλά φάουλ και κατά συνέπεια πολλές διακοπές, γεγονός που δεν βοηθούσε το παιχνίδι να βρει ρυθμό.

Στο β’ μέρος ο Καραβάς πατούσε καλύτερα, έψαχνε πιο ζωηρά το γκολ, αλλά στη σημαντικότερη στιγμή που δημιούργησε, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, έπειτα από μια σύγχυση στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, η φάση σταμάτησε καθώς υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Πάντως την καλύτερη στιγμή του β’ ημιχρόνου την είχε ο Αμπελακιακός όταν στο 69’, ο Ράμα εκτέλεσε πολύ έξυπνα το φάουλ από πλάγια θέση, αναγκάζοντας τον Μώτο σε μια εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλης, Μπαντούνας, Λίτσι, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ράπτης (93’ Σελμανάι), Ράμα (80’Σγούρας), Σταφσουλάι (92’ Λιάτος)
Καραβάς: Μώτος, Λουκά (82’ Γεωργίου), Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος, Μπιλίμπασι (80’ Μελάς), Μουλίδης (87’ Ταλαμπέκος), Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού, Φούντας, Λίμα (67’ Ρηγούτσος)

Related Articles

🔥 Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ LIVE ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ! 🔥

🔥 ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.🎥 LIVE από το SPORTAL TV🏎️ 40 οδηγοί έτοιμοι για μάχη. 🏁 Τρεις κατηγορίες. 💨 Μία πίστα γεμάτη καπνό. 🔥 Ένα Σαββατοκύριακο που δεν χάνεται.ΖΑΚΥΝΘΟΣ DRIFT 2026 – LIVE. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ… ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ.

Hellenic Drift Championship 2026: Η D3 στη Ζάκυνθο – 15 οδηγοί, ανοιχτές μάχες και μία μεγάλη ευκαιρία στη βαθμολογία

Η βαθμολογία δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ΖάκυνθοΗ εικόνα πριν από τον 6ο γύρο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Ο Δημήτριος Καμπισιούλης προηγείται με 424 βαθμούς, έχοντας το εντυπωσιακό τέσσερα στα τέσσερα στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.Ο Πέτρος Μαυράντζας ακολουθεί με 357 βαθμούς, όμως η απουσία του από τη Ζάκυνθο δημιουργεί μία μεγάλη ευκαιρία για όσους βρίσκονται πίσω του.Ο Γεώργιος Τρανούδης, τρίτος με 208 βαθμούς, έχει τώρα τη δυνατότητα να μειώσει σημαντικά τη διαφορά, ενώ ο Νικόλαος Χρυσίνης με 161, ο Παναγιώτης Μπάκας με 120, ο Σπυρίδων Παπούτσης με 108 και ο Ιωάννης Αβράμης με 89 βαθμούς έχουν ακόμη ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού μπροστά τους.Και δίπλα στους ήδη βαθμολογημένους οδηγούς έρχονται νέες συμμετοχές που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν.Αυτό είναι άλλωστε και το όμορφο στοιχείο της D3.Τίποτα δεν κρίνεται πριν ξεκινήσει το πρώτο πέρασμα.15 οδηγοί. Ένας πρωτοπόρος με τέσσερις νίκες. Ένας μεγάλος αντίπαλος που θα απουσιάσει. Νέες συμμετοχές έτοιμες να κάνουν την έκπληξη. Και μία Πίστα Λιθακιάς έτοιμη να τους δοκιμάσει όλους.5 & 6 Σεπτεμβρίου 2026 Πίστα Λιθακιάς – Ζάκυνθος 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

Home Drift 🏁Dragster Live Sponsors