Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαρτοπόλεμος» μεταξύ Ιωνικού και Επισκοπής

0 0
Read Time3 Minute, 4 Second

Θερμό τρίτο… ημίχρονο είχε η αναμέτρηση της Επισκοπής με τον Ιωνικό για την 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νίκαιας (1-2). Την επομένη του αγώνα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε «χαρτοπόλεμο», με τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιωνικού να κάνει την αρχή, αφενός εκφράζοντας παράπονα για τη συμπεριφορά του προέδρου των γηπεδούχων, Μιχάλη Νικολιδάκη, τον οποίο χαρακτηρίζουν «γλάστρα», αφετέρου στοχοποιώντας τον ποδοσφαιριστή που φορούσε τη φανέλα με τον αριθμό «5», ενόψει της αναμέτρησης του δευτέρου γύρου. Τη σκυτάλη πήρε η διοίκηση της Επισκοπής, απαντώντας με μία μακροσκελή ανακοίνωση για τον «απαξιωτικό χαρακτηριστικό» στον Μ. Νικολιδάκη, αλλά και για την «έμμεση απειλή» προς τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο συντάκτης της τονίζει ότι η ανακοίνωση του Ιωνικού έχει τεθεί στη διάθεση της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού…
«O AO Ιωνικός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Ιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης για την άμεση βοήθεια τους στο θέμα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Κυριάκου Δημακάκου που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Επισκοπή. Οσον αφορά στην φιλοξενία από την αντίπαλο μας υπάρχουν παράπονα από τη συμπεριφορά του Προέδρου ‘Γλάστρα’, ενώ ευχόμαστε ο ποδοσφαιριστής με τη φανέλα με το νούμερο ‘5’, ο οποίος καθύβριζε τους παικτες μας, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου να μην είναι τραυματίας η τιμωρημένος»

…και η απάντηση της Επισκοπής
«Έκπληκτοι μείναμε ως αναγνώστες της ανακοίνωσης που εξέδωσε η πλευρά του σωματείου του Ιωνικού για την φιλοξενία την οποία παρείχαμε ως ΑΟ Επισκοπή στον ΑΟ Ιωνικός στο Ρέθυμνο! Εν συνεχεία, κατάπληκτοι μείναμε με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό που αποδόθηκε στον πρόεδρο μας… «πρόεδρος-γλάστρα»… Και στην κατακλείδα της αδαούς αυτής ανακοίνωσης, άναυδοι μείναμε με την υποσημείωση… ‘…ευχόμαστε ο ποδοσφαιριστής με τη φανέλα με το νούμερο 5, ο οποίος καθύβριζε τους παίκτες μας, στο παιχνίδι του Β γύρου να μην είναι τραυματίας ή τιμωρημένος’.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, καλό θα είναι όλοι από την πλευρά του ιστορικού σωματείου του Ιωνικού να λάβουν γνώμες απ’ όλα τα σωματεία –και δεν είναι λίγα αυτά- που πέρασαν από το Ρέθυμνο και την Επισκοπή για τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν τα τελευταία 17 χρόνια που ο ΑΟ Επισκοπής δρα στις εθνικές κατηγορίες (Δ’ Εθνική, Γ’ και Football League). Μας προξενεί επίσης έκπληξη γιατί, για την φιλοξενία που παρείχαμε στα μέλη της ομάδας της Νίκαιας, κατά την αποχώρησή τους, παίκτες και προπονητές μας ευχαρίστησαν για όσα τους προσφέραμε. Μάλλον χαθήκατε λοιπόν στην μεταξύ σας συνεννόηση. Ο πρόεδρος του σωματείου του Ιωνικού, επειδή είναι ακόμα νέος στα πράγματα, καλό θα είναι να πληροφορηθεί για το ήθος, τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τον πρόεδρο της Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη αλλά κι αυτές με τις οποίες πορεύεται το ίδιο το σωματείο. Ο κ. Νικολιδάκης βρίσκεται 9 συναπτά έτη στον προεδρικό θώκο του σωματείου και τυγχάνει να έχει ένα σαφώς πιο πλούσιο παρελθόν στον χώρο του παραγοντισμού. Μάθετε λοιπόν ότι ‘ξεφύγατε κύριε’ με τον άνωθεν μειωτικό χαρακτηρισμό. Καλό θα είναι, οι κύριοι της ΕΠΟ να τον βάλουν σε τάξη. Όπως σε τάξη θα πρέπει να τεθεί ο υπεύθυνος σύνταξης και ο ιθύνον νους αυτού του ανοσιουργήματος καθώς εμπεριέχει έμμεση απειλή κατά ποδοσφαιριστή μας. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι το κείμενο-επιστολή του σωματείου του Ιωνικού έχει ήδη αποσταλεί στην ΕΠΟ. Κι επειδή εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να μπει ένα τέλος για να μην δημιουργούνται έριδες και σκιές. Στον χώρο των αποδυτηρίων άλλωστε υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη ως ορίζει ο νόμος οπότε, έχουν γνώση οι φύλακες. Τέλος –και το αναφέρουμε με όλη την ειλικρίνεια που μας διακατέχει στην 9χρονη θητεία μας και όχι στον μόλις ενάμισι μήνα πρώιμης εμπειρίας- ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο του Ιωνικού, χρόνια πολλά και να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους που έχει θέσει».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %