Site icon sportaltv

Π.Π.DRIFT-Μάχες τίτλου στην Ζάκυνθο!

Έτοιμη η Ζάκυνθος ,για το καθιερωμένο Drift-άδικο ραντεβού του Σεπτέμβρη

Η ΑΛΕΖ, προχώρησε σε εργασίες καλλωπισμού στην πίστα της Λιθακιάς και πλέον είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα αγωνιστικά πληρώματα των τριών κατηγοριών του πρωταθλήματος.
Ανοιχτοί λογαριασμοί υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες σε ότι αφορά την τριάδα του πρωταθλήματος.
Στην μεγάλη κατηγορία ,την Drift 1,o συνήθεις ύποπτος , Χρήστος Χαντζαράς έχει χτίσει μια διαφορά με 478 βαθμούς ,με τον Γιάννη Βερνίκο(381)και τον Αλέξανδρο Σπονδυλίδη (312) να τον κυνηγούν και να πασάρονται στη 2η και 3η θέση. Ο Μάριος Δαχτυλίδης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και την 5αδα συμπληρώνει ο Σπύρος Γκινοσάτης με 212 βαθμούς.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ DRIFT 1

Στην Drift 2,η κατάσταση παραμένει ακόμα αρκετά ρευστή .
Ο γιατρός μας ,Αλέξανδρος Ματθαίου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 352 βαθμούς, με τον Γιάννη Χωραφάκη στην 2η θέση και μόλις 16 βαθμούς διαφορά (336) και τον Παναγιώτη Μπουρλούκα στην 3η με 304!Ο λαβωμένος και φρέσκος μπαμπάς Παναγιώτης Λαουτάρης συγκεντρώνει 234 καταλαμβάνοντας την 4η θέση, ενώ στην 5η έρχεται ο πολύ ανεβασμένος Νίκος Δουδούλης με 225.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ DRIFT 2

Στην Drift 3,η 1η θέση φαίνεται να έχει «καπαρωθεί» από τον Χιώτη οδηγό Νίκο Κασαμπά, αφού έχει χτίσει διαφορά ασφαλείας ,συλλέγοντας 459 βαθμούς.
Ο Βασίλης Γκούβρας ,κρατάει την 2η θέση με 287 με τον Γιώργο Πασσά (254) και τον Χρήστο Τσεγγενέ (253) να τον κυνηγούν μεν αλλά να μάχονται και μεταξύ τους για την 3η θέση του βάθρου.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ DRIFT 3

Αν συμπληρώσουμε σε αυτόν τον «πόλεμο» ,τα Ζακυνθινά και πολύ αξιόλογα πληρώματα ,τότε μιλάμε για έναν ανεπανάληπτο αγώνα ανταγωνισμού και θεάματος!
Όποιος βρεθεί στην Λιθακιά θα χορτάσει καπνό και τον φοβερό ήχο που χαρακτηρίζει την πίστα της Ζακύνθου. Για τους λιγότερο τυχερούς θα καθαρίσει το Sportal TV ,να απολαύσουν ζωντανά τον 6ο και προτελευταίο αγώνα ,πριν τον μεγάλο τελικό στο Ρύσιο!

Exit mobile version