Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

84ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ζωντανή μετάδοση από το Sportaltv

0 0
Read Time1 Minute, 56 Second

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Εναρξη της Α΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας είχαμε σήμερα.Εκατοντάδες αθλητές κι αθλήτριες από όλη την Ελλάδα καλούνται να αποδείξουν πως δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς έχοντας μάλιστα , όπως όλα δείχνουν, σύμμαχο τον καλό καιρό.

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έχει ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς προκειμένου να διοργανωθεί ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών των σωματείων μελών της , των αθλητών των προπονητών τους αλλά και των ομοσπονδιακών τεχνικών που περιμένουν υψηλές επιδόσεις ώστε να στελεχωθούν με τον ιδανικότερο τρόπο οι Εθνικές ομάδες για τις διεθνείς διοργανώσεις που έρχονται.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά στον σύντομο χαιρετισμό του στο επίσημο έντυπο των αγώνων:

“Η κωπηλατική ομοσπονδία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διεξαγωγή του στο χώρο που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά που σήμερα αντί χώρος αναψυχής και αθλητισμού βρίσκεται προς πώληση όπως και άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Βέβαια μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής διατίθεται αδαπάνως προς χρήση στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Κάθε αγώνας, ιδιαιτέρα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, είναι μία γιορτή του αθλητισμού, μία γιορτή της Κωπηλασίας, είναι η ευκαιρία που δίνεται σε κάθε κωπηλάτη/τρια να δείξει το αποτέλεσμα των προσπαθειών του και πάντα αναλογικά με το μέγεθος αυτών. Τιμή ανήκει σε όλους τους συμμετέχοντες η δόξα όμως στους νικητές.

Πίσω όμως από κάθε αθλητή υπάρχει ο προπονητής του που προσπαθεί μαζί του για το καλύτερο, η διοίκηση του σωματείου του που δουλεύει εθελοντικά για να στρέψει τη νεολαία της χώρας μας στον αθλητισμό και φυσικά οι γονείς που θέλουν δεν θέλουν, μπορούν δεν μπορούν, είναι οι χορηγοί των παιδιών τους.

Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων όπου το άθλημα μας θα συμμετέχει στο 1Χ εφήβων και τη 2- Νεανίδων (μέγιστος αριθμός πληρωμάτων), προσπαθώντας να διατηρήσει τη παράδοση που το θέλει να κατακτά μετάλλια σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλές διεθνείς επιτυχίες στο άθλημα μας”.
Το sportaltv εγκαινιάζει από αυτόν τον αγώνα τις ζωντανές μεταδόσεις στα αθλήματα που διεξάγονται στο νερό.Το Σάββατο και την Κυριακή,όλη η δράση από το Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά,θα μεταδοθεί ζωντανά,δίνοντας την δυνατότητα στους συγγενείς και φίλους των αθλητών αλλά και σε όλους τους φίλους τού αθλήματος να παρακολουθήσουν την έκβαση του αγώνα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση