Τετ 22 Νοε 2017

Ανάβαση Δημητσάνας 2017 ζωντανά

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Ανάβαση Δημητσάνας 2017 ζωντανά

Με 62 συμμετοχές και με Ενιαίο!!!!

Η  πάντα όμορφη και φιλόξενη Δημητσάνα και το γραφικό Ζυγοβίστι θα υποδεχθούν για 16η συνεχόμενη φορά την ομώνυμη ανάβαση στις 15 & 16 Ιουλίου σε μία γιορτή γεμάτη ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων, ένταση από την προετοιμασία τους και τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό αποτέλεσμα.

Η 16η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου θα φιλοξενηθεί για μια ακόμα φορά στην καρδιά της Πελοποννήσου με τη START LINE να έχει αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα που και φέτος προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. 
Στην Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η ομάδα του Ενιαίου για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος τους. Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ενιαίου 2017

Ο Δήμος Γορτυνίας θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, τους οδηγούς το Σάββατο 15/07 σε δίκλινα δωμάτια και θα προσφέρει σε όλους όσοι συμμετέχουν στον αγώνα (αγωνιζόμενους, ομάδες, στελέχη, κριτές, ΜΜΕ) το παραδοσιακό γεύμα το Σάββατο, μετά το τέλος των δοκιμών, στην δροσερή πλατεία του Ζυγοβιστίου.

Με 62 συμμετοχές αλλά και με την πρώτη επίσημη εμφάνιση για το Ενιαίο ,η γιορτή για τους θεατές ,είναι εξασφαλισμένη.

Το sportal tv θα επισκεφθεί την Δημητσάνα την Κυριακή,για να μεταφέρει ζωντανά τον αγώνα στους φίλους που δεν έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Στο κανάλι 1,μπορείτε να συντονιστείτε την Κυριακή από νωρίς το πρωί ώστε να μην χάσετε στιγμή από τον αγαπημένο αυτό αγώνα.

Δείτε τις συμμετοχές: