Τετ 22 Νοε 2017

Αναβολή Λόγω Ανωτέρας Βίας Του 5ου Αγώνα Του Πρωταθλήματος Karting 2017

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Αναβολή Λόγω Ανωτέρας Βίας Του 5ου Αγώνα Του Πρωταθλήματος Karting 2017

Aδύνατη η σσφαλής διεξαγωγη του

Καθολικές η ζημιές που υπέστη ο δημοφιλής χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού - δεν επιτρέπουν την ασφαλή διεξαγωγή καμίας διοργάνωσης.

24 καρτ στα ''θύματα'' της πυρκαγιάς ,8 από αυτά,θα συμμετείχαν στον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

 

Ένα αναπάντεχο και λυπηρό γεγονός συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29/08). Συγκεκριμένα εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της πίστας καρτ "Kartodromo Αφιδνών", η οποία κατέστρεψε αποθήκες με αγωνιστικό εξοπλισμό και προξένησε βλάβες σε υποδομές της εγκατάστασης.
Στελέχη της Ομοσπονδίας και του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. επισκέφτηκαν την πίστα και διαπίστωσαν τη μερική καταστροφή των υποδομών ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και πυρασφάλειας, στοιχεία τα οποία είναι ζωτικά για την ασφαλή διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής εκδήλωσης στη πίστα και προφανώς του επερχόμενου αγώνα του Πρωταθλήματος Karting, που ήταν προγραμματισμένος για το προσεχές Σαββατοκύριακο 2&3 Σεπτεμβρίου.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως ενημερωθήκαμε από τους ιδιοκτήτες της πίστας, διεξάγει πραγματογνωμοσύνη λόγω της σοβαρότητας των ζημιών και μέχρι την ολοκλήρωσή της δεν υπάρχει καμία δυνατότητα έναρξης αποκατάστασης των ζημιών. 
Με αυτά τα δεδομένα η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ προχωρά στην αναβολή του προγραμματισμένου για τις 3 Σεπτεμβρίου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting.
Η κοινότητα του καρτ στη χώρα, η Ομοσπονδία και το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. εκφράζουν τη λύπη τους προς τους ιδιοκτήτες της πίστας, εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάκαμψη, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τους αγωνιζόμενους για την κατανόηση.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που αναβλήθηκε και ήταν ο 5ος και τελευταίος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017, θα ανακοινωθεί από την ΕΠΑ και την Επιτροπή Karting στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Οι μεγάλοι τελικοί για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας Karting 2017 ζωντανά στο sportaltv!

Η πίστα Kartodromo των Αφιδνών φιλοξενεί, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, τον 5ο και τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2017 όπου 42 αθλητές θα δώσουν τον τελευταίο για φέτος καλύτερο τους εαυτό ,διεκδικώντας την θέση τους στο βάθρο.Την "μερίδα του λέοντος" από αριθμό συμμετοχών συγκέντρωσε και πάλι η κατηγορία μίνι,οπότε θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε 18 !! μικρούς πιλότους να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μπροστά μας.Οι υπόλοιπες 24 συμμετοχές ήταν αρκετές για να συμπληρωθεί και το πάζλ των υπολοίπων κατηγοριών,και έτσι εκτός της kz3 θα απολαύσουμε θέαμα και σε όλες τις άλλες κατηγορίες.

Ραντεβού την Κυριακή , για το κλείσιμο της αυλαίας του πανελλήνιου πρωταθλήματος καρτ 2017.