Τετ 13 Δεκ 2017

Ο καλύτερος αγώνας Dragster της χρονιάς στην καλύτερη πίστα της χώρας.

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Ο καλύτερος αγώνας Dragster της χρονιάς στην καλύτερη πίστα της χώρας.

5ος γύρος Παν. Πρωταθλήματος στο Τυμπάκι!!

 

Έφτασε η ώρα για τον ποιο δυνατό αγώνα dragster του πρωταθλήματος για φετος.Η καλύτερη πίστα της Ελλάδας θα φιλοξενήσει τον 5ο γύρο του πρωταθλήματος και ήδη προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο ,ώστε να δώσει την πρόσφυση που χρειάζονται τα "τέρατα" για να γράψουν χρονάρες!!!

Ένα κοντέινερ με λάστιχα (μπαλόνια ειδικά για τρίψιμο πίστας),έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη και "θυσιάζετε" στον βωμό της πρόσφυσης.

Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα συμμετοχές...θα δούμε φοβερά πράγματα στον αγώνα με τα συνολικά άλογα να παραμένουν ...αμέτρητα!!

Στις τάξεις των οδηγών επικρατεί ο ενθουσιασμός και η αγωνία,λόγω του ότι η proaction που πάντα τους προσφέρει συγκινήσεις ,τώρα θα το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Οι θεατές που θα κατακλύσουν το αεροδρόμιο στο Τυμπάκι,αισθάνονται από τώρα τυχεροί ενώ οι "απουσιάζοντες" λόγω υποχρεώσεων ή και απόστασης,δεν έχουν κανένα λόγω να αγχώνονται .Το sportal tv,το δικό σας κανάλι ,θα είναι όπως πάντα στο Τυμπάκι ,για να σας μεταφέρει ζωντανά όλη την δράση του διημέρου.

Συντονιστείτε στο κανάλι 1 και απολαύστε τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς σαν να ήσασταν εκεί!! 

MDC 2017 πρώτος αγώνας στο SPORTAL
Προηγούμενο άρθρο
MDC 2017 πρώτος αγώνας στο SPORTAL
Έχουμε..briefing!!
Επόμενο άρθρο
Έχουμε..briefing!!