Τετ 13 Δεκ 2017

Νέο Ρύσιο ...SMOKING..!!!!

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Νέο Ρύσιο ...SMOKING..!!!!

3ος γύρος  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  DRIFT

Το Νέο Ρύσιο είναι ο επόμενος για τον 3ο γύρο του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  DRIFT που διεξάγεται την Κυριακή 21 Μαΐου στην πίστα DrivePark και οι Βορειοελλαδίτες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους διεκδικητές του τίτλου να κοντράρονται με τους τοπικούς ήρωες.
Περίπου 25 οδηγοί έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους μέχρι τώρα με την κατηγορία Pro να κλέβει την παράσταση,μιας και οι φετινοί πρωταγωνιστές του θεάματος των διπλών περασμάτων αναμένεται να δώσουν το παρόν.Βέβαια και η κατηγορία street legal τη φετινή σαιζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική ,με το "νέο" αίμα των αγώνων να δείχνει καλοδιαβασμενο.Ο αγώνας που  προσμετρά και στο Έπαθλο DRIFT Βορείου Ελλάδος ,θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε και κάποια "γρήγορα τιμόνια" της Βόρειας Ελλάδας  σε "δράση".
Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης που  διοργανώνει τον αγώνα   μετέφερε την διεξαγωγή του στην πίστα του Ρυσίου μιας και ο ασφαλτοτάπητας θεωρήθηκε ιδανικότερος ,προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερος αγώνας.
Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα.
Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal.
Οι μάχες αποκλεισμού με τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Στο καπνισμένο Νέο Ρύσιο θα βρεθεί και το sportal tv ,πιστό στο ραντεβού του με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift,ώστε οι λάτρεις του καμένου λάστιχου που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν απο κοντά τους αγαπημένους τους οδηγούς,να μη χάσουν δευτερόλεπτο από τα καμώματά τους.
Κυριακή 21 Μαΐου,βλέπουμε ζωντανά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift,βλέπουμε sportal tv live 2