Τετ 13 Δεκ 2017

ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"

Οι τελικοί του Παν. Πρωτ. DRIFT KAI MDC στον Μαραθώνα

Ο Μαραθώνας και φέτος στο κέντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν έχει καθίσει ακόμα ο καπνός από τις τρελές μάχες που έδωσαν οι οδηγοί στον 1ο αγώνα του MDC για φέτος, στο Ηράκλειο και άρχισαν οι ετοιμασίες για τον 2ο που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος Drift στον Μαραθώνα στις 21 & 22 του Οκτώβρη.(εκεί που έγινε πέρυσι το gymkhana grid με τον ken block) .

To διήμερο προβλέπετε επικό και άκρως εντυπωσιακό μιας και οι συμμετοχές ήδη έχουν ξεπεράσει τις 70 και οι περισσότεροι οδηγοί είναι σε τρελή φόρμα!!

Πάνω από 70 οδηγοί από το εξωτερικό , την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα θα βρεθούν στον Μαραθώνα για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους και να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι.

Στο πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου περιλαμβάνεται και μια μεγαλειώδης παρέλαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων μεστά στην πόλη,ώστε να έρθουν σε επαφή με τα μηχανοκίνητα τέρατα και οι ποιο "δύσπιστοι".

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά αυτόν τον μοναδικό αγώνα που θα θυμάστε για πάντα.

Οι φίλοι του αθλήματος που βρίσκονται μακριά θα απολαύσουν και αυτοί τους αγαπημένους τους οδηγούς αφού το sportaltv θα είναι εκεί και θα μεταδίδει ζωντανά τα καπνισμένα περάσματα που θα φέρουν στο βάθρο του νικητή τους καλύτερους οδηγούς για το 2017!

Πάρτε μια γεύση απο τον 1ο αγώνα στο Ηράκλειο.

Έχουμε Briefing σήμερα!!!
Προηγούμενο άρθρο
Έχουμε Briefing σήμερα!!!