Τετ 22 Νοε 2017

(Συρρικνωμένο)Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kart την Κυριακή.

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
(Συρρικνωμένο)Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kart την Κυριακή.

Με 36 συμμετοχές

Ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Kart θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στον Καρτόδρομο των Αφιδνών ,με τις εντυπώσεις να κλέβουν δυστυχώς οι μειωμένες συμμετοχές.

Παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια της ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α, από το ‘16 να αναβιώσει ο θεσμός στην χώρα μας,αναγκαστικά παρατηρούμε ότι η όρεξη μεμονωμένων ατόμων δεν αρκεί..

Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων οργάνων ώστε να αποδώσει το εγχείρημα.

Άντι λοιπόν να παρατηρούμε επιβράβευση της προσπάθειας,διαπιστώνουμε από μια σειρά γεγονότων την απαξίωση της.

Γεγονότα όπως οι ποινές - χάδι κατά καιρούς σε αθλητές , οι οποίες όχι μόνο δεν τους συμμόρφωσαν άλλα απομάκρυναν αγωνιστικά κάποιους άλλους ,πολύτιμους για το άθλημα οδηγούς,καθώς και κάποιες εξοντωτικές ποινές με το ίδιο αποτέλεσμα,δημιουργούν μια κατάσταση που αντί να προκαλεί θετικό σχολιασμό,,δίνει έδαφος για τον αρνητικό.

Κατά την γνώμη μας η ποινές πρέπει να επιβάλλονται προς συμμόρφωση του αγωνιζομένου και όχι για την εξόντωση της ενασχόλησης τους με το σπορ ιδιαίτερα όταν μιλάμε για νέους ανθρώπους που χτίζουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα τους.

Πέρα από τα παραπάνω βέβαια ,διαπιστώνει εύκολα κάνεις και άλλες μικρές  “αβλεψίες” που δυσκολεύουν την προσπάθεια ,όπως οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων (2ος αγώνας για το ‘17 ανήμερα της εθνικής μας εορτής 25ης Μαρτίου),επιλογή χώρων διεξαγωγής από περιοχές χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αγωνιζόμενο (βλέπε Σπάρτη)....και πάει λέγοντας!

Μικρά πράγματα ....σημαντικά ..ίσως..

Στον αγώνα τώρα,τα καλά νέα έρχονται από τους μικρούς πιλότους της κατηγορίας mini όπου 19 από αυτούς θα δώσουν το παρών ,γεμίζοντας μας ελπίδες για το αύριο του σπορ.

 

Στην κατηγορία junior θα δούμε 5 αθλητές να κοντράρονται για το βάθρο.

 

Η senior κατάφερε να συγκεντρώσει 4 αθλητές με τους μισούς να προέρχονται από την βόρεια Ελλάδα.

Τελευταία κατηγορία η Club η οποία θα είναι και η ποιο όμορφη μιας και στους αθλητές περιλαμβάνονται και 2 πανέμορφες δεσποινίδες.

 

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Το sportal θα είναι στον καρτοδρομο όπως πάντα για να μεταφέρει ζωντανά τους άθλους των πρωταγωνιστών του kart.

Auto Cross X Batle
Επόμενο άρθρο
Auto Cross X Batle