Τετ 13 Δεκ 2017

Τελευταίος πρωταθληματικός αγώνας Dragster στην Θήβα

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Τελευταίος πρωταθληματικός αγώνας Dragster στην Θήβα

Με 147!!! συμμετοχές

Η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster αυτοκινήτου κλείνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Θήβα.

Στο drag park της Κωπαΐδας είναι στραμμένες όλες οι αισθήσεις τον φίλων του dragster,αφού εκεί έχουν ραντεβού 147 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο,για να δώσουν την τελευταία μάχη για το 2017 και να λάβουν την τελική κατάταξη στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι ο αγώνας ,λόγο καιρού, πήγε μια εβδομάδα πίσω όχι μόνο δεν πτόησε τους αγωνιζόμενους ,αντίθετα τους έδωσε το χρονικό περιθώριο που χρειάζονταν κάποιοι ώστε να τακτοποιήσουν και την τελευταία λεπτομέρεια στα "τέρατα τους"και να είναι ποιο αξιόμαχοι από ποτέ.

Επισήμως ,οι υποχρεώσεις των αγωνιζομένων,ξεκινούν από την Παρασκευή,αφού είναι η μέρα όπου η οργάνωση αποφάσισε να κάνει τους ελέγχους που απαιτούνται(τεχνικούς και διοικητικούς) ώστε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για ελευθέρα περάσματα στους αγωνιζόμενους,δίνοντας τους έτσι και την δυνατότητα για επιμέρους βελτιώσεις σε συνθήκες αγώνα.

Το sportaltv θα μεταδώσει ζωντανά ,ολόκληρη την διαδικασία του Σαββάτου,και την Κυριακή θα μαγνητοσκοπήσει τον αγώνα ώστε με την λήξη του να μπορούν όλοι οι φίλοι του αθλήματος να δουν όλους τους "άθλους" των αγαπημένων τους οδηγών.

stay tuned ...