Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

AYTOKINHTO, LIVE 1, ΖΩΝΤΑΝΑ LIVE, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

DRAG DAY στο Αγρίνιο,με το βλέμμα στην Ευρώπη.

0 0
Read Time1 Minute, 30 Second

Σάρκα και οστά δίνει η Proaction στο όνειρο όλων όσων επιθυμούσαν μια πίστα αγώνων Dragster στην Ελλάδα,αντάξια των Ευρωπαϊκών.
Ήδη από τον πρώτο αγώνα στα τέλη του περασμένου Μάρτη ,φάνηκε ότι το νερό ,μπαίνει στο αυλάκι,αφού όσοι έλαβαν μέρος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Στον δεύτερο αγώνα ,αυτό το Σαββατοκύριακο,αναμένετε η αγωνιστική ευχαρίστηση να κορυφωθεί,αφού για πρώτη φορά σε Ελληνικό έδαφος ,οι αγωνιζόμενοι θα έχουν σύμμαχό τους στη μάχη με τα χρονόμετρα 400!!! μέτρα βιομηχανικού καθώς και πάνω από 50 βαρέλια κόλας μαζί με 40 καινούρια λάστιχα drag που θα χρησιμοποιηθούν για την άμεση εύρεση της καλύτερης δυνατής πρόσφυσης σε όλα τα μέτρα της πίστας.
Στόχος της Proaction είναι να συνεχίσει απρόσκοπτα την αναβάθμιση της πίστας,δημιουργώντας ενδιαφέρων στις ομάδες του εξωτερικού να έρθουν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στην χώρα μας,ενώ επόμενος στόχος είναι η ένταξη της πίστας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,αναβαθμίζοντας το άθλημα και προωθώντας την προσπάθεια των Ελλήνων οδηγών και μηχανικών που έχουν φτάσει σε τρομερά επίπεδα πια.
Τώρα σε ότι αφορά το ενδιαφέρων που έδειξαν οι Έλληνες οδηγοί για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου …οι συμμετοχές τα λένε ΟΛΑ!
Πολλά τα θηρία που θα τα βάλουν με τα χρονόμετρα και που θα εκμεταλευτούν το βιομηχανικό για να σπάσουν τα ρεκόρ τους και..πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα τα καταφέρουν αλλά θα κάνουν και το κάτι παραπάνω ,καταλαμβάνοντας μερικές ακόμα θέσεις στην παγκόσμια βαθμολογία!
Το θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες με τα οχήματα τους ,ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΕ να μην το παρακολουθήσετε από κοντά.
Για όσους όμως οι υποχρεώσεις τους δεν τους το επιτρέπουν ..ξέρετε…sportaltv.
Tο δικό σας κανάλι,θα είναι στο Αγρίνιο καταγράφοντας και μεταφέροντας ζωντανά σε όλους όσους δεν έχουν την τύχη να είναι εκεί,όλες τις μάχες με τα χρονόμετρα και τις δυο μέρες του αγώνα.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση