Τετ 22 Νοε 2017
  • briefing 8Ζωντανά Γιώργος Παρασκευάς και Νίκος Τσέλος
  • Αγώνας “Twin Drifting Ξάνθης 2017Σαββάτο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου
  • Αήττητος Σπάτων-Ερμιονίδα (2-0) 19-11-2017ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • Προοδευτική-Ιάλυσος (3-2) 19-11-2017ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • Ιωνικός-Διαγόρας Ρόδου (0-2) 19-11-2017ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • Ασταμάτητος ο ..Αήττητος2-0 την Ερμιονίδα

4ος γύρος Παν. Πρωτ. Drift ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
4ος γύρος Παν. Πρωτ. Drift ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ...ΚΑΙΡΟΣ

Βροχερό ..κάπνισμα!

Την Κυριακή 11/6/2017 διεξήχθη ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift όπου διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο ‘’Α.Σ.ΠΙΣ.’’ , στην πίστα Καρτ ‘’DrivePark’’ του Νέου Ρυσίου. Ο καιρός δεν είχε πάρει τα χάπια του ,και η  βροχή προσπαθούσε ,μάταια ευτηχώς,να πρωταγωνιστήσει, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας των οδηγών. Η διαδρομή του αγώνα παρόλα αυτά φάνηκε να στεγνώνει γρήγορα ύστερα από τα συνεχή warm ups που έδινε η οργάνωση κατανοώντας το πρόβλημα.
Στην κατηγορία PRO, 1ος Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Χαντζαράς ύστερα από την Μάχη με τον Θανάση Ξύστρα οπού τον έφερε στην 2η θέση της κατάταξης. Την 3η θέση του βάθρου κατέλαβε ο Ηρακλής Λεόντης και επικράτησε του Χαράλαμπου Χρυσανθόπουλου που κατετάγη 4ος.

Στην Pro Β.Ελλάδος τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κατέλαβαν ο Χρυσανθόπουλος Χαράλαμπος, Τσαντεκίδης Κωνσταντίνος και ο Αντωνιάδης Νίκος αντίστοιχα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η κατηγορία Street Legal με ρεκόρ συμμετοχών. Ο Πούλιος Γιώργος έδειξε τις ικανότητές του από τα βαθμολογημένα περάσματα κιόλας και συνεχίζοντας μέχρι τον τελικό επικράτησε του Μανή Σπύρου και βρέθηκε στην 1η θέση του βάθρου αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού. Ο Κοντελές Αργύρης και ο Ντουφεκιάς Νικόλαος έδωσαν μάχη για την 3η θέση με τον Κοντελέ να επικρατεί στα σημεία. Για την βαθμολογία της Street Legal Β.Ελλάδος, o Πούλιος βρέθηκε πάλι στην 1η θέση. Την 2η θέση πήρε ο Μανής Σπύρος ενώ την 3η ο Καμζιόλης Ιωάννης που αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσίασε μεγάλη άνοδο παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και την μικρή εμπειρία στο άθλημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Auto Cross X Batle
Προηγούμενο άρθρο
Auto Cross X Batle
AUTOCROSS 2017
Επόμενο άρθρο
AUTOCROSS 2017