Δευ 24 Ιουλ 2017
  • 4ο Drift Σάμου LiveΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • O καλύτερος αγώνας drift του καλοκαιριού , θα καπνίσει την Σάμο. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουλίου ,το λιμάνι στο Καρλόβασι θα “βουλιάξει” από τους φίλιους του μηχανοκίνητου.
  • Ανάβαση Δημητσάνας 2017 ζωντανάΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • Ανάβαση Δημητσάνας 2017 ζωντανάΜε 62 συμμετοχές και με Ενιαίο!!!!
  • ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΠΑΝ. ΠΡΩΤ. Drift 5ος γύρος
  • Drift-άροντας στην Πάτρα.Ζωντανά ο 5ος γύρος του Παν.Πρωτ. Drift

Drift-άροντας στην Πάτρα.

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Drift-άροντας στην Πάτρα.

Ζωντανά ο 5ος γύρος του Παν.Πρωτ. Drift

Ο πολύ θεαματικός θεσμός θα συνεχιστεί την Κυριακή 9 Ιουλίου στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 18 οδηγών.

Ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας» (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ.) και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ «Kartmania» που βρίσκεται στα Βραχνέικα Πατρών.

Οι 18 συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ειδικά διαμορφωμένη, γρήγορη διαδρομή και αναμένεται να αποζημιώσουν με το παραπάνω, τους θεατές που θα βρεθούν στην πίστα. Στο πλαίσιο της Κατηγορίας Pro θα συμμετάσχουν 13 οδηγοί, ενώ 5 συμμετοχές έχει προσελκύσει η Street Legal.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τη δράση στην πίστα να είναι συνεχής από το πρωί έως το απόγευμα, όταν και το θέαμα θα κορυφωθεί με τις διπλές μάχες. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 9 Ιουλίου στην Πάτρα, για το 5ο φετινό ραντεβού του εντυπωσιακού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift.

Όλη η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του μηχανοκίνητου αθλητισμού,το sportaltv,για να μην μείνει κανείς "μακριά" από το αγαπημένο του σπορ.

Ζωντανή μετάδοση ολόκληρου του αγώνα στο κανάλι 1,

Auto Cross X Batle
Επόμενο άρθρο
Auto Cross X Batle