Τετ 18 Οκτ 2017
  • Briefing No4Briefing live
  • ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"Οι τελικοί του Παν. Πρωτ. DRIFT KAI MDC στον Μαραθώνα
  • ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
  • MDC 2017 ΗΡΑΚΛΕΙΟο αγώνας
  • MDC 2017 πρώτος αγώνας στο SPORTALΖωντανά απο το "δικό σας" κανάλι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT

Επιτέλους ....ΚΑΠΝΑ!!!!

Ο πρώτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος drift πλησιάζει . . . . . η ΦΙΜΑ με την βοήθεια της proaction για άλλη μια φορά θα βάλουν τα δυνατά τους και θα μεταμορφώσουν το kartodrοmo μόνο όπως αυτοί ξέρουν για να υποδεχτούν τους καλύτερους οδηγούς drift της Ελλάδας οι οποίοι με την σειρά τους θα σας χαρίσουν μάχες που θα μείνουν στην ιστορία!!

Κερκίδες, περισσότερος φωτισμός, κορυφαίοι κριτές, κορυφαίοι χορηγοί, άψογα προετοιμασμένη διαδρομή σε συνεργασία με το ταλέντο των καλύτερων Ελλήνων Drift άδων, η Κυριακή προβλέπεται καπνισμένη και καυτή !!

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα drift ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !!

Αν και πολλοί περσινοί  διεκδικητές ,βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας ,ο αριθμός των συμμετεχόντων ,ξεπέρασε κάθε προσδοκία ,φτάνοντας των αριθμό τους στους 37!!!!(Αν συνεχίσει έτσι ..σε λίγο θα έχουμε πρωταθληματικούς αγώνες ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ).

Το δικό σας διαδικτυακό κανάλι, το sportal TV, θα δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος για το 2017 , όπως και στους υπόλοιπους , δίνοντας πάντα την δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου που δεν μπορούν να απολαύσουν από κοντά το υπερθέαμα που παρουσιάζουν οι drift αδες μας να παρακολουθήσουν  ζωντανά την " καπνιστή παράσταση".

Κυριακή 12 Μαρτίου  2017,ολοι στον kartodromo , αλλά..όσοι δεν τα καταφέρουν ...υπάρχει το δικό σας καναλι!!!

AUTOCROSS 2017
Προηγούμενο άρθρο
AUTOCROSS 2017