Τετ 22 Νοε 2017

Η μεγάλη ώρα για τους δύο πρωταθλητές Πειραιά έφτασε!

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
Η μεγάλη ώρα για τους δύο πρωταθλητές Πειραιά έφτασε!

Ζωντανά από το SportalTV το μεγάλο μπαράζ ανόδου!

Η τροπαιούχος ομάδα του 1ου ομίλου της Α' Κατηγορίας, Οδηγήτρια αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου και Κυπελλούχο Πειραιά Κερατσίνι σε μία «μάχη» που δεν χωράνε προβλέψεις και την οποία περιμένουν με. . . κομμένη την ανάσα όλοι οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Το Κερατσίνι θα είναι τυπικά γηπεδούχο στο μπαράζ με έπαθλο την άνοδο στη Γ' Εθνική και το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης. Εννοείται, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όση ώρα και αν χρειαστεί για να μάθουμε ποια ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική το SportalTV θα βρίσκεται στις επάλξεις στο γήπεδο Νεάπολης, όπως πάντα είναι κοντά στους μεγάλους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων! Στην περιγραφή θα είναι ο Κωνσταντίνος Ράπτης.

Δεύτερη φορά το Κερατσίνι κατακτάει το πρωτάθλημα στον Πειραιά την τελευταία τριετία, για δεύτερη η Οδηγήτρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και όμως η άδικη απόφαση των περασμένων διοικήσεων της ΕΠΟ για μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων έχει κρατήσει τις δύο ομάδες στα τοπικά.

Ποιος όμως, θα καταφέρει τελικά να ξεφύγει από τον Πειραιά, ώστε τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική;

Το Κερατσίνι, ή η Οδηγήτρια;

Υπομονή μέχρι το Σάββατο!

Ακολουθεί και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα:

«H διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι ο Σαββατιάτικος αγώνας μπαράζ «ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά σε live streaming  από το «SPORTALTV. GR».

Επίσης ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» - 90,4.

Το «WB TV ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» θα μεταδώσει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση (σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί)».

Ακολουθεί και η ανακοίνωση για τα διαδικαστικά του μπαράζ.

«Το Σαββάτο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας Μπαράζ ανάμεσα σε ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Χθες Δευτέρα 15/5/2017, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση των μελών της διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με εκπροσώπους των δύο σωματείων (κ.κ. Μιχαλολιάκος, Ζερβακάκης από την Οδηγήτρια, ο κ. Χατζηαντωνίου για το Κερατσίνι ) όπου έγινε η τυπική κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα που είναι ο ΑΠΟ Κερατσινίου, ενώ ρυθμίσθηκαν θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις  εξέδρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε οι φίλαθλοι της Οδηγήτριας να φιλοξενηθούν στη Θύρα 3 (πέταλο επί της Γρ. Λαμπράκη) και  οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στη  Θύρα 7-8 (πέταλο προς το δασάκι).

Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα του γηπέδου 1-2, ενώ θα λειτουργήσει και η Θύρα 5 VIP (για τις διοικήσεις, τοπικούς φορείς και μικρό αριθμό εισιτηρίων).

Η Γενική είσοδος είναι με εισιτήριο των 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ 10 ευρώ θα τιμάται το εισιτήριο της Θύρας  5 VIP.

Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, το κεντρικό επί της Γρ. Λαμπράκη, και το άλλο έξω από την Θύρα 7-8, ενώ  ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων θα υπάρξει όταν αυτά τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν θα ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου».