Τετ 13 Δεκ 2017

ΤΡΕΙΣ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
ΤΡΕΙΣ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΙΑΛΥΣΟΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ο Πειραιάς παίζει μπάλα στο Sportaltv!

 

Τηλεοπτική στέγη στο Sportaltv για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 βρήκαν οι τέσσερις ομάδες του Πειραιά! 

Εθνικός, Ιωνικός, Κερατσίνι και Προοδευτική (με αλφαβητική σειρά), θα δώσουν τις μάχες τους φέτος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και το Sportaltv θα βρίσκεται κοντά τους αφού θα μεταδίδει μέσω live streaming όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους!

 

Το ξεκίνημα γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου όπου και το Κερατσίνι υποδέχεται τον Ιάλυσο, με τους νταμπλούχους Πειραιά να επιστρέφουν στη Γ' Εθνική μετά από 14 χρόνια. Από την άλλη ο Ιάλυσος έχει ως στόχο ένα θετικό εκτός έδρας ξεκίνημα ώστε να κάνει μία καλή πορεία.

 

Φυσικά αυτό είναι το. . . ορεκτικό για την αγωνιστική που έρχεται, αφού την Κυριακή 1 Οκτωβρίου έχουμε το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό!

 

Τέλος, ο Εθνικός ξεκινάει τις φετινές του υποχρεώσεις υποδεχόμενος το Ζευγολατιό. Δεν είναι μυστικό ότι φέτος οι «κυανόλευκοι» έχουν στόχο την άνοδο και την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από εφτά χρόνια απουσίας.

 

Πλούσια δράση λοιπόν από τη Γ' Εθνική αυτό το Σαββατοκύριακο όπως και κάθε εβδομάδα αποκλειστικά και ζωντανά μέσα από την ποιότητα της μεγαλύτερης ελληνικής πλατφόρμας live streaming!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Πρεμιέρα «χ»ωρίς ήττα
Προηγούμενο άρθρο
Πρεμιέρα «χ»ωρίς ήττα