Τετ 13 Δεκ 2017

4ος γύρος Παν. Πρωτ. Drift

Τελευταία ενημέρωση από sportal tv
4ος γύρος Παν. Πρωτ. Drift

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 4ου ΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ

...και πριν προλάβει να καθίσει ο καπνός από τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος....έρχεται ο 4ος να αποτρελάνει τους βορειοελλαδίτες φίλους του Drift.

Μετά τον πολύ πετυχημένο 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος drift, που πραγματοποιήθηκε στις 21 του περασμένου Μαΐου ,στο Drive Park στο Νέο Ρύσιο ,και που γέμισε ενθουσιασμό οδηγούς και θεατές με τα καταπληκτικά περάσματα των drift-αδων μας , έρχεται ο 4ος αγώνας στην ίδια πίστα ακόμα ποιο δυνατός.

Ο προηγούμενος αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους οδηγούς από την πολλή προσεκτική δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι της πίστας στην “αρένα “ και έτσι με μεγάλη χαρά θα επαναλάβουν τα "καπνιστά" περάσματα τους ,προσφέροντάς ακόμα ποιο δυνατό θέαμα . Το γεγονός δε, ότι ο αγώνας προσμετρά στο Πρωτάθλημα και για την STEET LEGAL,ανεβάζει και σε αυτή την κατηγορία τον πήχη του ανταγωνισμού , μιας και δεν είναι λίγοι οι αθλητές  από την υπόλοιπη Ελλάδα που θα λάβουν μέρος.Στην κατηγορία PRO, η επικράτηση του Γιώργου Τσιλιμπόνη στον προηγούμενο γύρο έχει κάνει πολλούς διεκδικητές του τίτλου που έλαβαν μέρος να αναζητάνε την ρεβάνς , άλλα,  και η αγωνιστική δράση που παρακολουθήσαν όσοι αγωνιζόμενοι δεν συμμετείχαν τους έχει κάνει να αισθάνονται ότι έχασαν ..(έναν πολλού ωραίο αγώνα) , οπότε και εκεί θα δούμε ακόμα περισσότερες συμμέτοχες.

Όλα αυτά εγγυούνται ότι όποιος βρεθεί στο Νέο Ρύσιο το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου θα απολαύσει έναν καταπληκτικό αγώνα που θα του μείνει αξέχαστος.(Το επίπεδο των Ελλήνων οδηγών έχει ανέβει πολλά σκαλιά).Μην το χάσετε!!!!

Όσοι δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν  από κοντά παίρνοντας και λίγο άρωμα καμένου ελαστικού, το sportal tv, θα κάνει ότι καλύτερο προκειμένου να τους μεταφέρει το κλίμα του αγώνα ζωντανά μέσα από το κανάλι 1.

SPORTAL TV, ΖΩΝΤΑΝΑ από παντού FOR you!!

Auto Cross X Batle
Προηγούμενο άρθρο
Auto Cross X Batle
ΠΑΝ. ΠΡ. DRAGSTER 27/5/17
Επόμενο άρθρο
ΠΑΝ. ΠΡ. DRAGSTER 27/5/17