Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

AYTOKINHTO, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 58 συμμετοχές ο δεύτερος γύρος της Ταχύτητας

0 0
Read Time2 Minute, 11 Second

Eπιστροφή της Ταχύτητας στην Τρίπολη Ζωντανά στο sportaltv

Η επιστροφή της Ταχύτητας στην Τρίπολη μετά από έναν χρόνο, το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου, συγκέντρωσε 58 συμμετέχοντες, που με ορισμένα άκρως εντυπωσιακά ή παρεμφερή σε απόδοση αυτοκίνητα δίνουν την υπόσχεση πλούσιου θεάματος και στις έξι κατηγορίες της 2ης φετινής συνάντησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Στον αγώνα που διοργανώνει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., σε συνεργασία με το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.),, το Ενιαίο ΣΟΑΑ είναι η κατηγορία με τους περισσότερους αγωνιζόμενους, καθώς συνολικά 16 Skoda Fabia θα παραταχθούν στη σχάρα της εκκίνησης στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, για τον 7ο και 8ο φετινό γύρο του θεσμού.

Η κατηγορία Sport συγκέντρωσε 7 αγωνιζόμενους, καθώς ένα Citroen Saxo VTS θα αγωνιστεί απέναντι σε έξι Peugeot 106 S16 της Κλάσης Ν2, ενώ οι κατηγορίες Τουρισμού και Μεγάλου Τουρισμού θα έχουν 8 και 6 οδηγούς αντίστοιχα στην εκκίνηση. Η Formula Saloon είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη κατηγορία, με 11 συμμετοχές (εννέα FSA 2L και δύο FST2), ενώ οι οδηγοί των Ιστορικών είναι συνολικά 10.

Το sportaltv θα είναι στην Τρίπολη την Κυριακή για να σας μεταφέρει ζωντανά στην οθόνη σας ολόκληρη την δράση απο τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας για το 2017

Το πρόγραμμα του 2ου αγώνα Ταχύτητας στην Τρίπολη (11-12/11)

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης θα είναι το Σαββατοκύριακο γεμάτο με τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων και τη μυρωδιά του καυσίμου υψηλών οκτανίων, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων. Ο αγώνας διεξάγεται με οργάνωση του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., σε συνεργασία με τα Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και Α.Λ.Τ., με τη χορηγία της Αντιπροσωπείας και Service αυτοκινήτων «Τζαβάρας ΑΕ» και του «Ρεκτιφιέ Original», και το εισιτήριο των θεατών θα κοστίζει 8 ευρώ.

Μετά το Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο το πρωί του Σαββάτου (11/11), οι Ελεύθερες Δοκιμές στην κλασική χάραξη 2,2 χιλιομέτρων της πίστας θα ξεκινήσουν στις 11:00. Αυτές θα έχουν διάρκεια 15 λεπτών για κάθε κατηγορία (σημειώστε ότι οι Τουρισμού-Μεγάλου Τουρισμού θα μπουν μαζί στην πίστα), ενώ στις 12:40 θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος των Ελεύθερων Δοκιμών.

Στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, που θα καθορίσουν τις σειρές εκκίνησης των αγώνων. Την Κυριακή (12/11), μετά το warm-up που θα αρχίσει στις 10:00, η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει στις 11:15 με το Ενιαίο, και θα ακολουθήσουν με τη σειρά οι κατηγορίες Sport, Τουρισμού-Μεγάλου Τουρισμού, Ιστορικών και Formula Saloon, και έπειτα στις 13:20 το δεύτερο σκέλος των τριών πρώτων κατηγοριών.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση