Το Valvoline Hellenic Drift Chambionship πάει Επιτάλιο!

sportal


Στις 7 και 8 Ιουλίου ,η καρδιά του πρωταθλήματος Drift,θα χτυπά από το Αεροδρόμιο του Επιτάλιου στον Πύργο.
Το πρωτάθλημα φέτος ,διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές του,με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη σε κάθε αγώνα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των οδηγών και το θέαμα που προσφέρουν ,σε πρωτόγνωρα ύψη.
Το Επιτάλιο προσφέρεται ,ώστε η Proaction ,φετινός promoter του πρωταθλήματος,να χαράξει μια πολύ γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ θεαματική διαδρομή,η οποία θα κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον των οδηγών ,όσο και των θεατών που αναμένετε να κατακλύσουν τις κερκίδες.
Για πρώτη φορά φέτος ,στον σχεδιασμό της διαδρομής θα προστεθεί και το ¨συστατικό¨του άλματος ,κάτι που σίγουρα θα ξεσηκώσει τους θεατές και θα δυσκολέψει τους οδηγούς.
Η κατάταξη ,έτσι όπως διαμορφώνετε μέχρι στιγμής ,αφήνει πολλούς ¨ανοιχτούς λογαριασμούς¨μεταξύ των αθλητών και όλοι τους θέλουν να ανέβουν στο βάθρο προκειμένου να εξασφαλίσουν βαθμολογική υπεροχή,μειώνοντας το άγχος για την συνέχεια….
Ραντεβού στο Επιτάλιο στις 7 και 8 Ιουλίου για έναν πολύ θεαματικό αγώνα τον οποίο όσοι δεν είναι τυχεροί να απολαύσουν από κοντά ,το δικό σας κανάλι ,το sportal tv,θα μεταδώσει ζωντανά ώστε να μην χάσουν το φοβερό θέαμα που θα προσφέρουν οι πολύ ¨ανεβασμένοι¨ Έλληνες οδηγοί.

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

5ος αγώνας Drift Σάμου...έρχεται !

Ο 5ος αγώνας Drift στην Σάμο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουλίου,στο Νέο Λιμάνι Καρλοβάσου και ήδη τραβάει τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά την Ελλάδα. Πριν καλά καλά ανοίξουν οι συμμετοχές ,οδηγοί από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει την επιθυμία να επισκεφτούν την όμορφη Σάμο και […]

Κάνε εγγραφή τώρα